Modele de case luxoase

Casele cu mansardă au nevoie de scară interioară, CEEA CE consumă DIN spațiul disponibil camerelor. Totuși, ELE compensează prin suprafața câștigată datorită numărului mai mic de pereți extériori-Factor ce îmbunătățește raportul dintre metri pătrați utili și CEI construiți. Casele cu etaj au suprafața dispusă PE nivele, vertical. Datorită acestui fapt ELE ocupă puțin spațiu PE Teren, făcându-le ideale pentru terenurile de MICI dimensiuni-cum sunt cele DIN zoneLe Urbane. Casele Care au în componență și un BECI sunt preferate în spécial de CEI Care au crescut la curte sau au grădină, deci au ce depozita la subsolul casei. Casele cu mansardă sunt mai ușor de întreținut decat Casele cu etaj și mult mai eficiente énergique. La casele cu mai multe nivele căldura de la Decker inférieure urcă spre Decker Superior. Unii beneficiari văd acest FENOMEN ca pe un dezavantaj deoarece necesită mai multă Energie din cauza distribuției ineficiente a căldurii în casă (toată căldura urcă). Casele cu etaj sunt preferatele celor care au nevoie suplimentară de spațiu. Fiind dispuse PE Două nivele, ambele cu înățime normală, ELE oferă un plus de spațiu și confort. MODELE de case între 100mp și 140 MP, prețuri Începând de la €58,000, construcție la cheie, Cu proiect și taxe incluse. Casele cu etaj sunt folosite îndeosebi de CEI Care doresc să compartimenteze suplimentar Zona de Zi. EI preferǎ să aibă la parter un living Mare și o bucătărie iar la etaj un birou.

Casele cu etaj sunt mai greu de întreținut decat cele cu mansardă deoarece volume kulturalna crește semnificativ. Spre deosebire de Casele cu mansardă al căror volum este redus de acoperiș, Casele cu etaj au înălțimea kulturalna egală, indiferent de nivel. Acest astuce de casă este Ideal pentru IEC Care doresc o casă ușor de întreținut și nici nu dispun de o parcelă de Teren foarte Mare. Casele cu mansardă sunt o soluție intermediară între Casele cu parter și cele cu etaj. Casele cu BECI necesită un Teren spécial, Care să suporte un nivel îngropat. În România putem găsi aproape în orice RO un sol Bun, deci aceasta nu este neapărat o problemă des întâlnită. Casele Care au BECI sunt considerabil mai scumpe decat cele care nu au. Mai exact, prețul Lor poate fi și cu 30% mai ridicat. Asta din cauza volumului foarte Mare de materiale ce intră la construcția beciului, în Special Beton și oțel. Casele cu parter sunt ideale pentru familiile MICI Care își doresc o casă călduroasă. Acest astuce de casă este preferat în Special de persoanele care nu vor sau nu pot să prolongés scări pentru a ajunge în diferite secțiuni ALE casei. Acoperișul Tinde să fie mai mare decat la casele cu etaj, fapt ce permite montarea panourilor Solare, însă este spațiul este limitat deoarece acoperișul găzduiește și ferestrele.

Costul caselor cu etaj este deseori considerabil mai mare decat al celorlalte tipuri de case deoarece Ele, chiar și în varianta minimalistă, implică o placă de Beton peste parter și un plafon DIN grinzi de lemn sau o placă de Beton peste etaj.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.